Foldtables op locatie

Meubilair is tegenwoordig erg belangrijk als u een feest hebt of een evenement organiseert. Foldtables zijn een goede oplossing om gasten te laten genieten van een hapje, een drankje of de rust.

Kijk rustig rond wat wij kunnen betekenen voor bijvoorbeeld een feestje thuis, een festival of ander evenement. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Recreatie

Uw opklapbare tafels kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zie hieronder voor verschillende mogelijkheden.

Campings

Foldtables zijn ideaal als tafel om aan te knutselen in een animatieruimte. De ruimte blijft zo overzichtelijk en er is geen herrie van schuivende stoelen. Gebruikte materialen als lijm, klei, vetkrijt of stiften zijn gemakkelijk te verwijderen van het harde en gladde oppervlak van de tafel. Ook zijn de tafels gemakkelijk in te klappen, voor als u bijvoorbeeld in de avond een disco heeft in dezelfde ruimte.

Zwembaden & Sporthallen

Bent u zuinig op uw kostbare vloer? Dan zijn deze tafels zeer geschikt. De kunststof poten van de foldtable zijn veilig voor uw vloer, maar ook voor de blote voeten van uw gasten. Op veel verjaardagfeestjes wordt gebruik gemaakt van de opklapbare tafels. In enkele minuten heeft u op één buggy 4 tafels tegelijk uit de berging gehaald en heeft u dus plaats voor 40 kinderen!

Horeca

Met foldtables heeft u het maximaal aantal zitplaatsen per vierkante meter en u bent geen tijd kwijt met het neerzetten van losse tafels en stoelen. met deze foldtables nemen uw klanten ook een actieve houding aan, wat uitnodigt tot eten en drinken. Ook kunt u de opklapbare tafels gebruiken voor de piekmomenten van uw avond, in een handomdraai creeert u extra zitplaatsen. Ook is het mogelijk om een parasolgat te maken in uw tafel (deze is niet standaard).

foldtable terras
foldtable feesttent